Naar Werk-traject UWV

Heb je een ziektewet-uitkering of een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WIA, Wajong, WAO/ WAZ)? En heb je zin om het werkveld weer te betreden? Dan kun je via jouw contactpersoon bij UWV vragen om een Naar Werk-traject bij Intraverte Reset.

Wat bereik je met het Naar Werk-traject?

  • Een goede presentatie van jouw loopbaandoel.
  • Netwerken optimaal inzetten in je proces naar werk.
  • Effectief gebruik van social media, zoals LinkedIn.
  • Succesvol solliciteren door samen je CV, sollicitatiebrieven en gesprekken voor te bereiden.
  • Zicht op alle relevante vacatures.
  • Inzicht krijgen in wat je wel en niet wil vertellen aan een potentiële nieuwe werkgever.
  • Goed onderhandelen tijdens een sollicitatieprocedure.

Afhankelijk van jouw achtergrond en hulpvraag bepalen we, in overleg met jou, wie betrokken zal zijn bij jouw traject. Wanneer ook je gezondheid een rol speelt, word je in het traject veelal begeleid door twee coaches. Dit zullen een specialist op het gebied van gezondheid én een loopbaanspecialist zijn.

De re-integratie bij ons bureau vanuit het UWV is zowel voor de re-integratiedienst “Werkfit” als “Naar werk”. Dat is prettig, want een switch van bureau is dan niet nodig.

Het hoofddoel van Intraverte Reset is jou helpen aan een baan die aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden!

Contact

Wil je meer weten over hoe jij een stapje dichter bij de arbeidsmarkt kunt komen? Neem dan eerst even contact met ons op en plan een gesprek in. We vertellen je dan alles wat je maar wil weten!

Je kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen, te bellen via 0578 – 688 129 of te mailen naar info@intravertereset.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

Neem contact met ons op!


Ilona Klein Heerenbrink
Officemanager Reset