Intraverte Reset

Referenties

“Kundige en persoonlijke begeleiding. Moeilijke of pijnlijke vragen worden creatief, met respect en effectief behandeld”.

“Ik heb mijn passie weer gevonden voor lesgeven en samen met kinderen in verwondering zijn. Mijn energie is terug en ik bewaak mijn grenzen nu beter”.
Leerkracht basisonderwijs, 61 jaar

“Ik kan de aandacht voor mijn werk en mijn gezin beter verdelen en ben hierdoor op beide vlakken effectiever en duidelijker geworden”.
Leerkracht basisonderwijs, 35 jaar

“Ik geniet er weer van om ’s middags met mijn kinderen een kopje thee te kunnen drinken en kan met aandacht naar hun belevenissen luisteren”.
Moeder, 38 jaar

“Ik heb inzicht in mijn kwaliteiten, weet wat mijn valkuilen zijn en heb weer perspectief voor de toekomst”.
Moeder, 35 jaar

“Ik ben zoveel rustiger geworden en kan nu weer zijn wie ik echt ben”.
Alleenstaande moeder, 38 jaar

“Reset heeft mij geholpen om weer met twee voeten op de grond te komen en te geloven in mijzelf. Het heeft me sterker gemaakt en me laten inzien dat het geen schande is om met 60 jaar te stoppen in het onderwijs omdat het een zware baan is”.                                                                Leerkracht basisonderwijs, 60 jaar

“Als je wilt dat er iets verandert, verander dan vooral jezelf!”
Leerkracht basisonderwijs, 54 jaar

“Reset programma heeft me weer bij mijn kracht gebracht en ballast opgeruimd, heerlijk!”
Manager opleidingen, 57 jaar

“Ik ben erg tevreden hoe de behandeling gelopen is en de innerlijke rust welke het mij gegeven heeft. Hierdoor ben ik voor anderen weer bereikbaar en daar ben ik erg dankbaar voor”.

“Mijn voornemen om de dingen van school beter los te laten, lukt me beter dan voorheen”.
Leerkracht basisonderwijs, 43 jaar

“Wat vooral is blijven hangen is de evenwichtsbalk. Het principe dat je jezelf helemaal leeg kunt maken door op inspanning te moeten focussen. Om daarna een vorm van helderheid te ervaren die je in staat stelt betere oplossingen te bedenken (of het probleem kleiner te maken). Het kan prima als teambuilding, strategievorming of als breakthrough bij groepen in lastige veranderingstrajecten”.
Manager Rabobank, 47 jaar

“Resultaat is een meer ontspannen en relativerende instelling, die de effectiviteit ten goede komt”.
Leidinggevende ABN AMRO, 59 jaar.

“20 jaar werkconferenties, deze staat daarbij eenzaam hoog bovenaan mijn lijst”.
Manager NS, 55 jaar

 “Ik heb geleerd om eerst de dingen te doen die moeten, en dan pas dan vol overgave in leuke projecten te storten. Ik let ook meer op wat al lukt en heb minder de neiging om me te moeten bewijzen door hard te werken”.
Leerkracht basisonderwijs, 58 jaar

© 2020, Intraverte
MENU