Een Reset voor jongeren

Een Reset voor jongeren

Wist je dat jongeren ook behoefte kunnen hebben aan een Reset traject? Jongeren die bijvoorbeeld behoefte hebben om patronen in gedrag en leefstijl te bekijken, en deze dan vervolgens in hun voordeel om te buigen. Het inzichtelijk krijgen van deze patronen kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan al wandelend ervaringen bespreken, processen in beeldtaal op papier zetten of een bewegingsopdracht in onze gymzaal.

 

Rust is het antwoord

In het Reset traject voor jongeren speelt niet alleen het vinden van rust in het lichaam, maar ook rust in de gedachten een belangrijke rol. Dit kan met ontspanningstechnieken, ademtechnieken, maar ook activiteiten die ontladen of opladen. Thema’s die wij veelal in de praktijk tegenkomen zijn:

  • Het opbouwen van zelfvertrouwen.
  • Weten waar je talenten liggen.
  • Nee durven en kunnen zeggen.
  • Omgaan met anderen.
  • Ontdekken hoe je het beste functioneert en daar zelf regie over leren nemen.

 

Duur traject

Een Reset traject voor jongeren is over het algemeen kort en intensief: ongeveer 5 keer een uur. De afspraken kunnen een afwisseling zijn van live contact en online opvolging.

 

Vergoeding

De oefentherapeutische begeleiding wordt per sessie vergoed vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. Voor het coachingsdeel ontvangt u per uur een factuur van 60 euro. Dit bedrag is niet declarabel op uw zorgverzekering.

Aanmelden

Contact

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan eerst even contact met ons op en plan een gesprek in. We vertellen je dan alles wat je maar wil weten!

Je kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen, te bellen via 0578 – 688 129 of te mailen naar info@intravertereset.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

Neem contact met ons op!


Ilona Klein Heerenbrink
Officemanager Reset