Reset@Work

Reset@Work geeft nieuwe energie aan je loopbaan!

Via een kort, krachtig en haarscherp traject dat bestaat uit een energiescan, het aanscherpen van patronen (d.m.v. Reset Compact) en een aantal gesprekken met een loopbaanadviseur, word jij ondernemer van je eigen loopbaan.

Energiescan (2 uur)
Met behulp van geavanceerde meetapparatuur kunnen we vaststellen waar en hoe je energietekort ontstaat en hoe je dit kunt aanvullen. De energiescan levert een analyse van fysieke, emotionele en mentale aspecten die energie kosten of belemmeringen geven om optimaal te functioneren.

Reset Compact (4 uur)
Reset is een methode om je te helpen met het overwinnen van blokkades en om belemmerende gedragspatronen te doorbreken. Tijdens Reset Compact staan we o.a. stil bij een patroon in je leven dat je zou willen veranderen, het herkennen van gedachten, gevoelens en gedrag van dit patroon en hoe je het gewenste gedrag kunt verankeren in je dagelijks leven?

Loopbaanoriëntatie (4 uur)
Je verandert gedurende je leven. Op enig moment kan je het gevoel krijgen dat er meer inzit dan eruit komt, of dat je graag iets heel anders wilt. Of een conflict, ziekte of een reorganisatie kan aanleiding zijn voor heroriëntatie. Tijdens dit onderdeel van Reset@Work krijg je zicht op je capaciteiten, interesses en persoonlijkheidskenmerken en wat nu echt past in je leven.

Iets voor jou?
Wil je graag meer weten over Reset@Work? Vul dan het aanmeldformulier in of bel naar: 0578-688129.

Tarief Reset@Work
1250 euro* (gedeeltelijke vergoeding vanuit aanvullende zorgverzekering mogelijk), vraag naar de voorwaarden.