Tarieven

Tarieven

Kennismaking

Voor aanvang van het traject starten we met een kennismakingsgesprek van 45-60 minuten. Hierin bespreken we wat je wil bereiken en hoe het traject je dichter bij jouw doelen kan brengen. Dit kennismakingsgesprek is ook bedoeld om te kijken of het klikt met je coach en of je het gevoel hebt bij ons in goede handen te zijn. Is er een klik en gaan we samen op pad? Dan geldt de kennismaking als betaalde intakegesprek. Zie je na de kennismaking af van een vervolg? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

 

Vergoeding Vitaal en Burn-out

Bij onze Vitaal en Burn-out trajecten kan de begeleiding gedeeltelijk worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Begeleiding door onze therapeuten kan onder meer behandelingen Oefentherapie Cesar en vaktherapie Psychomotorische therapie bevatten.

 

Oefentherapie

De (psychosomatische) oefentherapie reikt je nieuwe en verrijkende mogelijkheden aan om je fysieke en mentale klachten positief te beïnvloeden en de oorzaken van ongezonde stress aan te pakken. De oefentherapie richt zich op het herstel van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en het versterken van de persoonlijke kracht en kwaliteit.

 

Vaktherapie (PMT)

Vaktherapie (PMT) is een vorm van hulpverlening voor mensen met psychische of psycho-sociale problemen. De Vaktherapie richt zich op beweging, en op ervaring en beleving van het lichaam met als doel problemen weg te nemen, te verminderen of ermee te leren omgaan.

 

Vergoeding loopbaan

Bij loopbaantrajecten als oriëntatie, onderzoek, re-integratie en outplacement is vaak de werkgever bereid de kosten van de coaching te vergoeden. Op basis van het kennismakingsgesprek wordt er een offerte opgemaakt voor jouw werkgever. Vind je het lastig om zelf hierover met je werkgever in gesprek te gaan? Laat het ons dan weten, wij ondersteunen je hier graag in.

 

Overzicht van de tarieven

Kennismakingsgesprek * vrijblijvend
Particulier coaching consult (per uur) € 90,00 incl. BTW
Zakelijk coaching consult (per uur) € 120,00 excl. BTW
Niet nagekomen afspraken

Een afspraak kan kosteloos worden afgezegd, wanneer je dit minimaal 24 uur van tevoren doet. Een afspraak afzeggen kan telefonisch via 0578 – 688 129 (eventueel via het inspreken van ons antwoordapparaat) en per mail naar info@intravertereset.nl.

Wordt een afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren afgezegd? Dan zijn wij genoodzaakt om hiervoor een bedrag van € 35,00 in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.