Tijd voor mij!

TIJD VOOR MIJ!

‘Ik voel mezelf een stuk blijer, want ik heb geleerd dat je positieve gedachten kunt gebruiken.’

In de praktijk van Intraverte hebben we kinderen dit al heel vaak horen zeggen. Maar wat we ook vaak gehoord hebben, is dat de ouders van deze kinderen de praktijkbegeleiding vroeger als kind hebben gemist. Voor die ouders is het programma “Tijd voor mij!” ontwikkeld, want ook jij als ouder mag er zijn! Het programma “Tijd voor mij!” helpt ouders om een pas op de plaats te maken en jezelf even op 1 te zetten.

Heb jij soms het idee dat je een leukere moeder of vader voor je kind moet zijn, maar heb je ook het gevoel dat je meer ik-tijd nodig heb? Vind je het lastig om deze twee vraagstukken met elkaar te combineren? Dan is het programma “Tijd voor mij!” iets voor jou. Met dit korte programma leer je hoe je je plek in het systeem terug kunt vinden én hoe je tijd voor jezelf creëert.

Tijdens “Tijd voor mij!” krijg je een aantal vraagstukken voorgeschoteld waarmee je in rust met jezelf en met je coach aan de slag gaat. Hoe kom je in je ruststand? Dat kan voor iedereen anders zijn. De één krijgt rust door even niets te doen en de ander krijgt juist rust door actief bezig te zijn om zo zijn of haar gedachten te parkeren. Rust kan ook betekenen dat je opluchting voelt van iets wat je dwars zit.

Jouw ideale balans tussen rust en actief zijn, gaat hand in hand met het ontdekken waar jij blij van wordt. Hoe kun je datgeen waar je blij van wordt, verbinden aan de taken die jij hebt als ouder, partner, in je baan en in je vriendenkring? Veel van deze stapjes kun je met kleine moeite nemen. Al die stapjes bij elkaar zorgen dat je mijlen kunt maken, stappen kunt zetten en terug kunt kijken op hoe jij die route gelopen hebt.

Tijdens het traject “Tijd voor mij!” zijn er live contactmomenten om samen de verdieping op te zoeken, tijd om zelf aan de slag te gaan en online begeleiding. Alles om jou een  stapje verder te brengen. De werkvormen zijn een afwisseling tussen gesprek, eigen reflectie en bewegen. Zo kom je op gang in de richting die jij kiest. Eenmaal in het ritme kun je op eigen kracht weer door!

 

Programma

  • Sessie 1: Ik web – Hoe gaat het met mij en welke stap zou ik willen maken?
  • Sessie 2: Ik plek – Welke plek heb ik in het systeem?
  • Sessie 3: Ik tijd – Hoe creëer ik tijd voor mezelf en kom ik tot ontspanning?

 

Voor wie?

Voor ouders/verzorgers.

 

Duur

De duur van dit programma is 9 uur met een doorlooptijd van 3 maanden en bestaat uit:

  • 3x 1 uur een fysieke afspraak
  • 5,5 uur thuisopdrachten
  • 0,5 uur online nazorg

 

Kosten

De kosten voor dit programma bedragen € 295,00 p.p.

Aanmelden

Contact

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan eerst even contact met ons op en plan een gesprek in. We vertellen je dan alles wat je maar wil weten!

Je kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen, te bellen via 0578 – 688 129 of te mailen naar info@intravertereset.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

Neem contact met ons op


Ilona Klein Heerenbrink
Officemanager Reset