Intraverte Reset

UWV medewerkers

Intraverte-Reset is een coaching- en re-integratiebedrijf met veel ervaring in het re-integreren van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt als gevolg van ziekte of beperking of redenen van andere aard. Als eerstelijns paramedische praktijk begeleiden we mensen met onder andere spanningsgerelateerde klachten. Dit combineren we met loopbaan- en re-integratietrajecten.
Twee expertises in één huis.

Re-integratie

Intraverte-Reset begeleidt  (jong)volwassenen die als gevolg van een variatie aan geestelijke en fysieke klachten en omstandigheden uit het arbeidsproces zijn geraakt. Voor cliënten waarbij de stap naar betaald werk nog te groot is, biedt Intraverte-Reset Werkfit trajecten.

Iedereen kan participeren

We hanteren binnen Intraverte-Reset het uitgangspunt dat iedereen kan deelnemen aan de maatschappij binnen de grenzen van zijn of haar mogelijkheden. Intraverte-Reset gelooft dat samenwerking, afstemming en bundeling van expertise telkens leidt tot succesvolle trajecten en werkt daarom aan de verbinding tussen de cliënt en zijn netwerk, zijn directe omgeving, eventuele werkgever, school, de arbeidsmarkt, de hulpverlening en het UWV.

Ervaren jobcoaches met verschillende achtergrond

Intraverte-Reset biedt een ervaren team van jobcoaches. Een groot deel van de jobcoaches heeft een oefentherapeutische achtergrond. Verder bestaat het team uit jobcoaches met verschillende achtergronden, bijvoorbeeld als loopbaancoach, arbeidsdeskundige, hulpverlening, psychologen, maar ook met ervaring in de commerciële dienstverlening.

Individuele trajecten

De trajecten worden nauwkeurig afgestemd op de vraag van de cliënt en de opdrachtgever. Hierbij gaan we uit van het proces, het gewenste einddoel en het menselijke haalbare.

Diensten Intraverte-Reset

Intraverte-Reset biedt aan cliënten van het UWV met Wajong-, WIA-, WAO- of ZW-uitkering de volgende diensten:

  • Re-integratiediensten inkoopkader 2016-2020
  • Werk fit maken
  • Naar werk
  • Re-integratiediensten ZW-UWV
  • Jobcoaching

 

 

© 2020, Intraverte
MENU