Intraverte Reset

UWV

Intraverte-Reset begeleidt, U werkt

U wilt graag (weer) aan het werk en bent cliënt van het UWV? Intraverte-Reset biedt verschillende diensten voor cliënten van het UWV om weer aan het werk te gaan, betaald of vrijwillig, volledig of in deeltijd.

Vinden en behouden van werk, betaald of onbetaald

Intraverte-Reset begeleidt sinds 2003 cliënten van het UWV bij het vinden van werk, betaald of onbetaald, in loondienst of zelfstandig. U bent en blijft verantwoordelijk voor uw situatie, wij ondersteunen om de route te vinden naar de door u gewenste situatie. Dit doen wij met een heldere concrete aanpak. U en het gewenste einddoel staan centraal. Uiteraard is ieder traject maatwerk. Aanmelden voor dit traject kunt u via uw UWV-contactpersoon.

Een aanpak die past bij de situatie, omstandigheden, kansen en mogelijkheden

Na een oriënterend kennismakingsgesprek kiest u of u met Intraverte-Reset verder wilt. Wij maken een plan van aanpak dat aansluit bij uw situatie, omstandigheden en mogelijkheden. Als u het eens bent met het plan van aanpak gaan we, na akkoord van het UWV samen aan de slag.

Voor UWV cliënten kennen wij twee trajecten: “Werkfit maken” en “Naar werk”.

Afhankelijk van de hulpvraag en de achtergrond bepalen we in overleg met u wie betrokken zal zijn bij uw traject. In veel gevallen zal het traject begeleid worden door twee coaches. Het komt namelijk zelden voor dat iemand even kundig is in de begeleiding van gezondheid als in de begeleiding in een loopbaan of naar werk. Daarom is de begeleiding “Werkfit maken” vrijwel altijd door iemand anders dan degene die de begeleiding “Naar werk” opneemt. Telkens een expert op zijn of haar vakgebied.

© 2020, Intraverte
MENU