UWV

Sinds 2003 begeleidt Intraverte Reset cliënten van het UWV bij het vinden van werk (betaald of onbetaald, in loondienst of zelfstandig). We bieden begeleidingstrajecten aan die precies aansluiten bij jouw situatie, mogelijkheden en wensen. Deze re-integratie bij ons bureau vanuit het UWV is zowel voor de re-integratiedienst ‘Modulaire Diensten’, ‘Werkfit’ als ‘Naar Werk’. Dat is prettig, want een switch van bureau is dan niet nodig.

Samen met jou en je contactpersoon van het UWV onderzoeken we wat jou belemmert om weer aan de slag te gaan. Denk hierbij aan onvoldoende zicht op wat je wil en kan, gevoelens van onzekerheid en uitzichtloosheid of onvoldoende ervaring in jouw richting. We bespreken welke begeleiding deze belemmeringen weg kan nemen en verwoorden dit in een re-integratieplan. Na de goedkeuring van het plan start het traject zo snel mogelijk.

In samenwerking met het UWV biedt Intraverte Reset drie trajecten aan:

  1. Modulaire diensten
  2. Het Werkfit-traject
  3. Het Naar Werk-traject

Contact

Wil je meer weten over hoe jij een stapje dichter bij de arbeidsmarkt kunt komen? Neem dan eerst even contact met ons op en plan een gesprek in. We vertellen je dan alles wat je maar wil weten!

Je kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen, te bellen via 0578 – 688 129 of te mailen naar info@intravertereset.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

Neem contact met ons op


Ilona Klein Heerenbrink
Officemanager Reset