Vitaal

Vitaal

Fit zijn is de eerste voorwaarde om met energie en plezier je dagelijkse dingen te doen. Op je werk én privé! Een te hoge werkdruk, teveel drukte thuis, ingrijpende gebeurtenissen in ons leven, zorgen, problemen, conflicten of dagelijkse ergernissen kunnen stress opleveren. Stress wordt ongezond wanneer het niet wordt afgewisseld met ontspanning en herstel. Als er sprake is van teveel of langdurige stress, kan het lichaam en de geest zich onvoldoende herstellen. Dat kan lichamelijke en/of psychische klachten tot gevolg hebben.

Heb je lichamelijke klachten zoals pijn in je nek, last van je rug, maag of hoofdpijn? Heb je last van emoties die jou teveel in beslag nemen? Is slapen een probleem en ben je continue moe? Lukt het je niet om te stoppen met malen en heb je geen idee waar het vandaan komt? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen!

Reset

Wij bieden een Reset programma voor lichamelijke en mentale klachten. Deze klachten staan vaak in directe relatie met spanning. Onze begeleiding is gericht op lichamelijk én geestelijk leren ontspannen. Reset is een methode om je te helpen met het overwinnen van blokkades en om belemmerende gedragspatronen te doorbreken. Tijdens de begeleiding staan we o.a. stil bij een patroon in je leven dat je zou willen veranderen, het herkennen van gedachten, gevoelens en gedrag van dit patroon en hoe kun je het gewenste gedrag verankeren in je dagelijks leven?

Energiescan

Met behulp van meetapparatuur kunnen we vaststellen waar en hoe je energietekort ontstaat en hoe je dit kunt aanvullen. De energiescan levert een analyse van fysieke, emotionele en mentale aspecten die energie kosten of belemmeringen geven om optimaal te functioneren. Doordat we de energiescan zowel bij de start als het eind van het traject afnemen heb je een goed beeld waar je vandaan bent gekomen en waar je nu staat. De aandachtspunten met de daarbij behorende adviezen ontvang je van ons na elke scan in een document zodat je dit thuis rustig nog eens door kunt lezen.

Werkwijze

Voor aanvang van het traject starten we met een kennismakingsgesprek van 45-60 minuten. Hierin bespreken we wat je wilt bereiken en hoe het traject je dichter bij jouw doelen kan brengen. Dit kennismakingsgesprek is ook bedoeld om te kijken of het klikt met je coach en of je het gevoel hebt bij ons in goede handen te zijn. Daarna volgt een verslag van de kennismaking met een plan van aanpak en kunnen we na jouw akkoord op dit plan, direct aan de slag. Wachtlijsten kennen wij namelijk niet!