Intraverte Reset

Voeding en vitaliteit

Ervaart u fysieke klachten zoals slecht slapen, overgewicht, een laag energieniveau, gevoelens van onzekerheid, piekeren, een ongezond eetpatroon, te weinig bewegen of te veel stress? Onze voeding- en vitaliteitscoach helpt u bij uw zoektocht naar een vitale en gezonde leefstijl. Wij geloven erin dat ieder mens de mogelijkheden tot verandering in zich heeft. Soms is er een zetje van een ander nodig om tot duurzaam gedrag te komen.

Werkwijze

De start bestaat uit een digitale vragenlijst over voeding, beweging, spanning & ontspanning en zelfbeeld. Daarnaast wordt er een lichaamsmeting gemaakt. Op basis van de uitkomsten volgt er een verdiepend gesprek waarin wij advies, tips en coaching geven over het verbeteren van de voeding- en leefstijl. Op basis van uw wensen en doelen bieden wij begeleiding op maat.

De begeleiding kan bestaan uit:

 • Coachgesprekken
  Tijdens deze gesprekken staan we niet alleen stil bij de fysieke klachten maar hanteren we een integrale aanpak. Onze gedachten, emoties, behoeften, normen en waarden, unieke kwaliteiten zijn allen van invloed op de keuzes die we maken.
 • Keukentafelgesprek
  Tijdens dit gesprek krijg je inzicht in gezond en ongezond eten. Wat staat er in je keukenkastje en hoe gezond is dat?
 • Beweegmomenten
  Deze momenten zijn een combinatie van buiten bewegen en coaching wat helpt om letterlijk in beweging te komen.

Resultaten

 • Inzicht in uw huidige voeding-, beweeg- en leefstijlpatroon.
 • Tips en advies om de gezondheid te verbeteren.
 • U weet welke keuzes u kunt maken om tot langdurige gezondheidsverbetering te komen.

Begeleiding voor kinderen

Voor kinderen hangt de aanpak af van de leeftijd van het kind. Bij kinderen in de basisschool-leeftijd is het sowieso belangrijk dat de ouders betrokken zijn bij de begeleiding. De leefstijl- en voedingspatronen worden dan met de ouder(s) in kaart gebracht. Samen met het kind en de ouders wordt onderzocht wat nodig is om tot ander gedrag en leefgewoonten te komen.

In de begeleiding van jongeren tot 18 jaar spelen de ouders nog wel een rol in de voedings- en leefstijl keuzes die worden gemaakt. De begeleiding is gericht op de jongere en waar nodig en gewenst worden de ouders betrokken.

Coach

Een begeleidingstraject kan op de hoofdlocatie in Epe worden gevolgd of bij u thuis. Onze voeding- en vitaliteitscoach heeft de erkende opleiding voor integraal leefstijl- en vitaliteitscoach gevolgd op de MARK Academy’.

© 2020, Intraverte
MENU