Werkfit-traject UWV

Heb jij een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WIA, Wajong, WAO/ WAZ) of ziektewet-uitkering? En ben je er klaar voor om de arbeidsmarkt op te gaan? Dan kun je via jouw contactpersoon bij UWV vragen om een Werkfit-traject bij Intraverte Reset.

Wat bereik je met een Werkfit-traject?

  • Ritme & structuur: Een betekenisvolle dag begint met ritme en structuur. Een stevige basis om op terug te vallen wanneer afleiding op de loer ligt, is belangrijk.
  • Nieuwe kansen: Samen met jou werken de coaches van Intraverte Reset aan het creëren van nieuwe kansen en het optimaal benutten daarvan.
  • Doorzettingsvermogen: Problemen zijn er om op te lossen. Wij coachen je om van tegenslag te leren en er met dubbele kracht tegenaan te gaan.
  • Perspectief: Zonder perspectief is het lastig jezelf te motiveren. Wij bieden je een stip op de horizon; een doel om naar toe te werken.
  • Eigenwaarde: Gebrek aan eigenwaarde zorgt voor stilstand. Het is tijd om jezelf te zien en te waarderen!
  • Zelfontwikkeling: Kleine stapjes vooruit zorgen voor een positieve modus en geven vertrouwen in de grotere uitdagingen.

Afhankelijk van jouw achtergrond en hulpvraag bepalen we, in overleg met jou, wie betrokken zal zijn bij jouw traject. Wanneer ook je gezondheid een rol speelt, word je in het traject veelal begeleid door twee coaches. Dit zullen een specialist op het gebied van gezondheid én een loopbaanspecialist zijn.

De re-integratie bij ons bureau vanuit het UWV is zowel voor de re-integratiedienst “Werkfit” als “Naar Werk”. Dat is prettig, want een switch van bureau is dan niet nodig.

Het hoofddoel van Intraverte Reset is om aan het einde van het Werkfit-traject geen belemmeringen meer te ervaren die hinderen om aan het werk te gaan. Je weet wat voor werk en werkomgeving bij je past. Eventueel kan een ‘Naar Werk’ traject je hierbij ondersteunen.

Contact

Wil je meer weten over hoe jij een stapje dichter bij de arbeidsmarkt kunt komen? Neem dan eerst even contact met ons op en plan een gesprek in. We vertellen je dan alles wat je maar wil weten!

Je kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen, te bellen via 0578 – 688 129 of te mailen naar info@intravertereset.nl. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

Neem contact met ons op!


Ilona Klein Heerenbrink
Officemanager Reset